Arvato Sandefjord

Arvato Financial Solutions leverer profesjonelle finansielle tjenester til både anerkjente internasjonale merkevarer, og respekterte lokale bedrifter – slik at de kan fokusere på deres egen kjernevirksomhet. Våre tjenester omhandler kontantstrøm i alle deler av kundens livssyklus: fra risikovurdering og svindelhåndtering til betaling, faktureringstjenester og inkasso. Blant våre ansatte finner du 7500 anerkjente og pålitelige medarbeidere innen IT, analyse, finans og jus, som alle jobber mot et felles mål: Å sørge for at kundens kredittstyring skjer enkelt og effektivt, og resulterer i bedre finansielle resultater. Arvato Financial Solutions – Your backbone for growth.

 

Beskrivelse

Det er snart ett år siden Arvato Finance startet opp et nytt avdelingskontor i en av Norges mest spennende og innovative byer, Sandefjord! Vi vokser ytterligere, og trenger nå flere dyktige medarbeidere. Vi søker i første omgang etter fem nye kollegaer til vårt kundesenter.

Vi ser etter medarbeidere som har en positiv innstilling og som er opptatt av å skape gode kundeopplevelser. Du har godt humør og synes at en jobb på kundesenter er akkurat det som passer for deg.

Oppgaver

  • Håndtering av kundehenvendelser primært på telefon og epost
  • Reskontro og betalingsoppfølging
  • Bilagsregistrering
  • Avvikshåndtering og diverse forefallende oppgaver

Arbeidstid vil være mandag-fredag fra 08.00-16.00 

Vi ser etter deg som er nøyaktig, strukturert og ikke minst serviceinnstilt. Du trives med å ha telefon og pc som arbeidsverktøy, og evner å håndtere flere oppgaver samtidig. Du er en god lagspiller som og bidrar til et godt arbeidsmiljø. Du behersker norsk og engelsk godt, både skriftlig og muntlig. Du må ha god tallforståelse, gjerne økonomisk utdannelse og trives med å jobbe i systemer. Grunnleggende IT -kunnskaper (MS Office) forutsettes.

Arvato tilbyr

  • Et godt og sosialt arbeidsmiljø preget av godt humør
  • En spennende jobb i et selskap med store vekstambisjoner
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger


Blir du inspirert og synes at dette høres fristende ut må du gripe sjanen og sende din søknad og cv til oss!

Ansettelsestype Tillsvidareanställning
Arbeidstid Heltid
Antall ledige stillinger 5
Arbeidsomfang 100%
Sted Sandefjord
Fylke Vestfold
Land Norge
Referansenummer 2018/18
Kontakt
  • Mathias Krogstad, 95155664
  • Gunhild Olsen, 98648794
Publisert 05.11.2018
Søknadsfrist 25.11.2018

Tillbaka till lediga jobb